FIK REVIZIJA d.o.o. Zagreb, je utemeljena s počecima privatne inicijative kao tvrtka sa djelatnošču računovodstva i poreznog savjetovanja. Kao revizorska tvrtka registrirana je odmah po donošenju propisa o reviziji.

Od tada, pa do danas, uspješno posluje i stručni je partner brojnim pravnim i fizičkim osobama u njihovom poslovanju. Djelatnosti revizije, računovodstva i poreznog savjetovanja obavlja u skladu s pozitivnim propisima, standardima struke te poslovnom etikom.

Dugogodišnje iskustvo stručnjaka tvrtke FIK REVIZIJA d.o.o. Zagreb te primjena najnovijih znanja, te tehničkih i tehnoloških rješenja garancija su kvalitete usluga.

Zadovoljstvo brojnih dugogodišnjih komitenata ukazuju na spremnost i sposobnost tvrtke FIK REVIZIJA d.o.o. da se u potpunosti prilagode potrebama i zahtjevima klijenata.

Zajedničkim radom tima, tvrtka FIK REVIZIJA d.o.o. uz puno uvažavanje i suradnju djelatnika klijenata, pomaže u mnogim segmentima poslovanja posebno u prezentiranju potrebnih točnih, kvalitetnih i ažurnih informacija upravi.